Nyt luovutetut HR17 ja HR21 hybridinostimet ovat uusinta MK3-sarjan nostintekniikkaa Niftyliftiltä ja ne lukeutuvat vähäpäästöiseen RamiGreen-luokkaan.

 Hyvät kokemukset Niftylift HR 28 hybridimallista ovat vakuuttaneet testaamaan muitakin Niftyliftin hybridimalleja. Niftyliftit ovat olleet Ramirentin valikoimassa noin vuoden ajan. Tänä aikana vikakeikkojen määrä on ollut pyöreä nolla. Samainen nolla kertoo myös tämän vihreän hybridinostimen päästöjen määrän. Tämä luotettava nostin on siis myös ekologinen. Akkukäytöllä polttoainekuluja ei ole, mutta jos akkujen varaus on huomaamattomasti huvennut, voidaan konetta käyttää polttomoottorilla eivätkä työt keskeydy. Polttomoottori lataa samalla koneen akut täyteen noin neljässä tunnissa, ja voit jatkaa taas päästöttömästi työskentelyä. Yön yli lataus riittää useimmiten koko työpäiväksi. Näin voit toimia täysin päästöttömästi ja säästät rahaa! Koneilla voi työskennellä sekä sisällä että ulkona merkkaamattomien renkaiden ansiosta.

”Olemme iloisia, että Niftyliftin tuoteperheen koneet ovat saaneet hyvän vastaanoton. Koneet ovat vastanneet haasteeseen toimimalla asiakkaan mukaan todella hyvin, eikä tähän mennessä yhtään vikailmoitusta ole tullut tietoomme”, iloitsee JS-Multi Servicen Sami Tainio. Niftyliftiä maahantuovan Tainion mukaan koneen parempi hyötysuhde ja energian talteenotto mahdollistavat pitkän työskentelyajan ja lyhyen latausajan koko malliston nostimissa. Koneet on varusteltu kautta linjan Suomen vaihtelevia sääoloja ajatellen: moottorinlämmitys, laturi ja ohjainpaikkojen hyvä suojaus antavat mahdollisuuden aloittaa työskentely kylmissäkin olosuhteissa ilman pakkasen aiheuttamaa vikaantumista. Moottorin monipuolinen lisävarustelu on välttämätöntä, kun ajatellaan Suomessa vallitsevia paikoin hyvinkin kylmiä olosuhteita.

Miksi valita Niftylift?

  • Se on vihreä niin väriltään kuin ominaisuuksiltaan.
  • Se on monikäyttöinen ja luotettava.
  • Se on hiljainen, mutta tehokas.
  • Siinä on alhaisemmat käyttökulut.

Vähäpäästöisiin RamiGreen-nostimiin tulleet uutuusmallit:

  • Niftylift HR17 Hybrid
  • Niftylift HR21 Hybrid
  • Niftylift SD120T Bi-Energy
  • Niftylift HR12NE, Battery

Tutustu nostimiin

Ramirent on sitoutunut työkonealan Green deal -sopimukseen. Tavoitteenamme on, että 90 % henkilönostimistamme on sähkö-, akku- tai hybridikäyttöisiä vuoteen 2025 mennessä. Tavoite on kova, mutta uskomme vahvasti saavuttavamme sen. Uusia akkukäyttöisiä ja hybridikoneita tulee markkinoille jatkuvasti. Testaamme eri vaihtoehtoja ja lisäämme parhaat valikoimaamme.

Ramirent Finland Oy                                              JS-Multi Service Oy

Juho Perälä                                                                Sami Tainio