Kuvassa vasemmalta: Sami Tainio (JS-Multi Service Oy), Juho Perälä (Ramirent Finland Oy) ja Sami Vilpas (Consti Korjausrakentaminen Oy)

Niftylift HR28 -hybridikoneet ovat hyvä lisä vähäpäästöisten henkilönostimiemme tuoteryhmään ja vähäpäästöiseen #ramigreen kalustoomme. Koneet ovat hybridikäyttöisiä eli ne toimivat sekä akulla että ovat dieselkäyttöisiä. Akkukäytöllä voidaan työskennellä päästöttömästi. Pistokkeesta yön yli – eli kahdeksassa tunnissa – ladattaessa saadaan akut täyteen. Tarpeen vaatiessa konetta voidaan kuitenkin myös käyttää dieselmoottorilla. Tällöin kone lataa samalla akut, joten hybridikäytöllä polttoainekuluissa voidaan säästää merkittävästikin. Niftyliftillä on pitkä kokemus hybridinostimista, koneet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia.

Huolto pelaa
JS-Multi Service Oy:ltä saamme mutkattomat huoltopalvelut. Heillä on osaamista moniin erilaisiin nostimiin, ja varaosasaatavuus on hyvällä tolalla. Myös Niftylift HR28 -nostimet saatiin nopealla aikataululla Suomeen, valmiiksi varusteltuina. Asiakkaillemme ja omalle henkilökunnalle on annettu useita käytönopastuksia.

Constilla käytössä hybridinostin

Consti Korjausrakentaminen Oy:n työkohteessa Länsi-Pasilassa on ollut Niftylift HR28 -nostin vuokralla kesän alusta asti. Kone valikoitui saumauskohteeseen kevyen painonsa ja hyvän ulottumansa ansiosta. Hyvänä lisänä on tietysti ollut hybridikäyttöisyys. Toimistorakennuksen sisäpihalla ja ulkopuolella ei kuulu dieselmoottorin melua eikä synny pakokaasuja. Asiakkaamme onkin säästänyt merkittävästi polttoainekuluissa. Constin työntekijät ovat kehuneet koneen hyviä liikkeitä, ulottumaa ja helppokäyttöisyyttä.

Ramirent on sitoutunut työkonealan Green deal -sopimukseen.

Tavoitteenamme on, että 90 % henkilönostimistamme on sähkö-, akku- tai hybridikäyttöisiä vuoteen 2025 mennessä. Tavoite on kova, mutta uskomme vahvasti saavuttavamme sen. Uusia akkukäyttöisiä ja hybridikoneita tulee markkinoille jatkuvasti. Testaamme eri vaihtoehtoja ja lisäämme parhaat valikoimaamme.

RAMIRENT FINLAND OY
Juho Perälä

CONSTI KORJAUSRAKENTAMINEN OY
Sami Vilpas

JS-Multi Servicen ja Ramirentin jo pitkään jatkuneen huoltoyhteistyön luonnollisena jatkumona meillä on nyt mahdollisuus tarjota Ramirentin vuokrakalustoon laajaa Niftylift hybrid -mallistoamme, joka edesauttaa osana Ramirentin Green dealin tavoitteisiin pääsemistä.
Nostinmalleja löytyy hybridi- ja täyssähköisinä versioina, eri tarpeiden mukaan valittavaksi. Hybridinostimet ovat yleistyneet alalla paljon viime vuosina, ja mielenkiinto dieselkoneiden suuntaan on voimakkaasti vähentynyt.

JS-MULTI SERVICE OY
Sami Tainio