Kuvassa vasemmalta: Sami Tainio (JS-Multi Service Oy), Juho Perälä (Ramirent Finland Oy) ja Sami Vilpas (Consti Korjausrakentaminen Oy)

Niftylift HR28 -hybridikoneet ovat hyvä lisä vähäpäästöisten henkilönostimiemme tuoteryhmään ja vähäpäästöiseen #ramigreen kalustoomme. Koneet ovat hybridikäyttöisiä eli ne toimivat sekä akulla että ovat dieselkäyttöisiä. Akkukäytöllä voidaan työskennellä päästöttömästi. Pistokkeesta yön yli – eli kahdeksassa tunnissa – ladattaessa saadaan akut täyteen. Tarpeen vaatiessa konetta voidaan kuitenkin myös käyttää dieselmoottorilla. Tällöin kone lataa samalla akut, joten hybridikäytöllä polttoainekuluissa voidaan säästää merkittävästikin. Niftyliftillä on pitkä kokemus hybridinostimista, koneet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia.

Lue lisää...

Ensimmäinen uuden mallin Niftylift TD120 TDAC henkilönostin luovutettiin 19.8. A1 Tasoite- ja Rakennuspalvelut Oy:lle. Nostinta oli vastaanottamassa yhtiön tj. Joni Korhonen.

Lue lisää...

JS-Multi Service Oy:n väki vieraili Niftyliftin huoltokoulutuksessa Milton Keynesissä Englannissa syyskuun loppupuolella.

Lue lisää...

Ramirentin Ramicornerissa esittelyssä toimittamamme Niftylift HR28 nostin Arton ja Juhon esittelemänä.

Ensimmäinen uuden mallin Niftylift HR17 Hybrid valmiina asiakkaalle toimitukseen JS-Multi Servicen tiloissa.

­